KATJA MUHA V FINALU TEKMOVANJA POPRI

V četrtek, 7. 3., je v SAŠA inkubatorju med 9. in 13. uro potekal regijski predizbor za nacionalno tekmovanje v podjetniških idejah POPRI, na katerega se je v osnovnošolski kategoriji po izboru komisije uvrstilo 12 od 39 prijavljenih ekip iz severovzhodne Slovenije.

Med njimi sta bila tudi naša učenca Katja in Kristian Muha, ki sta pod mentorstvom Suzane Pustinek, Simona Muhe in Mateje Kunc pripravila predstavitev svojih podjetniških idej. Kristian je predstavil svojo posodo za gojenje rastlin EasyGrow, katere namen je, da imaš sveže rastline vedno na dosegu roke. Katja je izdelala pustolovsko namizno igro, ki jo je poimenovala Buccaneer. V njej tekmovalci postanejo neustrašni pirati, ki se soočajo s številnimi izzivi.

Tako Katja kot Kristian sta se na predstavitvi odlično odrezala, za kar jima je čestitala tudi tričlanska komisija. Katja bo svojo poslovno idejo predstavila tudi 4. aprila v Novi Gorici, saj se je uvrstila v finale nacionalnega tekmovanja POPRI. Obema čestitamo, Katji pa želimo uspešne priprave za državno tekmovanje.

Morda vam bo všeč tudi...